2023-11-04Ви благодариме, почитувани нови и стари клиенти, за поддршката и вниманието за нашето учество на изложбата во Индонезија во Ningbo Jusmmile Outdoor Gear Co., Ltd!" />
Дома > Вести > Корпоративни вести

Jusmmile присуствува на изложба во Индонезија

2023-11-04

Ви благодариме, почитувани нови и стари клиенти, за поддршката и вниманието за нашето учество на изложбата во Индонезија во Ningbo Jusmmile Outdoor Gear Co., Ltd!


 


Нашите скии, колички за кампување ибагажници на покривотбеа успешно изложени на изложбата и добија широко признание и пофалби.


Во однос на сноубординг, прикажавме серија напредни дизајни и технологии, вклучувајќи лесна тежина, висока еластичност, сеизмичка отпорност, приспособливост и професионални техники на производство. Без разлика дали се почетници или напредни спортисти, нашите скии обезбедуваат најдобро скијачко искуство и сигурност.


Во однос на количките за кампување, прикажавме различни препознатливи производи, вклучувајќи мултифункционални, преносливи, преклопливи, водоотпорни, издржливи и многу повеќе. Нашите колички за кампување можат да задоволат различни потреби на отворено, додавајќи поголема удобност и забава на вашето патување.


Во однос на багажниците на покривот, ги прикажавме професионалните носачи на покривот за различни модели и апликации, вклучувајќи носачи за велосипеди, носачи за скијање, носачи за багаж, носачи за кајак и многу повеќе. Нашата покривна рамка е направена од висококвалитетни материјали и цврсти техники на производство за да се осигура дека вашата опрема е безбедно прицврстена на покривот.


 



По оваа изложба во Индонезија, добивме многу, ги доживеавме локалните обичаи, вкусивме уникатна кујна и научивме индонезиски деловни бонтон. Ние сме многу благодарни за вашето внимание и поддршка. Во иднина, ќе продолжиме да бидеме посветени да ви обезбедуваме најквалитетни и професионални производи и услуги на отворено. Ако имате какви било прашања или предлози, ве молиме слободно контактирајте го нашиот тим. Ви благодарам!



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept