2023-10-25Употреба на електрични даски за сурфање Електричните даски за сурфање се погодни за сите видови љубители на спортови на вода, без разлика дали се почетници или професионални сурфери." />
Дома > Вести > Вести од индустријата

Одржување на електрична даска за сурфање

2023-10-25

Употреба на електрични даски за сурфање Електричните даски за сурфање се погодни за сите видови љубители на спортови на вода, без разлика дали се почетници или професионални сурфери. Пред употреба, треба да го разберете користењето и мерките на претпазливост на уредот, како да се справите со проблемите со батеријата и жиците и да избегнете непотребни ризици и загуби.



Одржување на електричнадаски за сурфање

1. Избегнувајте продолжено потопување во морска вода и треба често да се чисти.

2. По употреба, треба да се исчисти и суши навреме за да се избегне влага и корозија на опремата.

3. Кога складирате, обидете се да избегнувате директна сончева светлина и средини со висока температура, како и средини со влага и мувла.

Електричните даски за сурфање се иновативна опрема за водени спортови кои обезбедуваат побезбедно, поефикасно и поудобно искуство додека ја одржуваат забавата на сурфањето.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept